Eva Kater

Vestiging Enkhuizen

Eva Kater
Diëtist

Tłumaczyć

Mijn naam is Eva Kater. Sinds 2020 werk ik als diëtiste bij Het persoonlijke dieet. Mijn diploma voor diëtist heb ik behaald aan de Haagse Hogeschool. Eerder behaalde ik in 2013 mijn diploma ‘Niveau 4 Sport en Bewegen’ op het ROC te Amsterdam.

Doordat in mijn familie overgewicht veel voorkomt, ik het anders wilde aanpakken en anderen wilde helpen, besloot ik om deze studies te volgen en voeding en sport te combineren. Naast de het aanpassen van voeding vind ik het belangrijk om aan de leefstijl van mijn cliënt te werken. De doelen van de cliënt staan centraal en we werken samen om van het persoonlijke plan een eigen leefstijl te maken. De cliënt moet namelijk aan het eind van het traject zonder mij door kunnen gaan.

Het werken bij Het persoonlijke dieet past bij mij, omdat er verder gekeken wordt dan de standaard dieetbehandelingsrichtlijnen. Het gericht aan de slag gaan en samen doelen te bereiken, motiveert mij heel erg en geeft mij een goed gevoel en levert goede resultaten op. Ik bied mijn cliënten een luisterend oor, ik ben een doorzetter en denk in mogelijkheden. Samen zoek ik met de cliënt naar (kleine) doelen die behaald kunnen worden zodat een leefstijl verbeterd en hij/zij zich beter gaat voelen. Kleine verschillen kunnen soms al uitpakken tot grote resultaten!

Ik heb tijdens mijn studie ervaring opgedaan in een leefstijlcentrum en een diëtistenpraktijk, waardoor ik op verschillende plekken ervaringen heb opgedaan als diëtist. Deze ervaringen heb ik opgedaan in de Schilderswijk in Den Haag, waardoor ik kennis heb gemaakt met verschillende culturen. Na mijn studie ben ik meteen aan de slag gegaan als diëtist. Hier heb ik allerlei cliënten gecoacht met verschillende klachten en ziekten. Ik vind het heel belangrijk dat wij bij Het persoonlijke dieet verder gaan dan anderen door te kijken naar bloedwaarden en deze te analyseren. Hiermee kan ik extra goede adviezen geven en daardoor worden resultaten vaker behaald.

Buiten mijn werkzaamheden bij Het persoonlijke dieet, ben ik ook een gymlerares. Ik geef wekelijks gymles bij een gymvereniging aan kinderen van basisschoolleeftijd. Verder sport ik zelf ook graag namelijk; volleybal en badminton. Naast deze sporten wandel ik ook vaak om even tot rust te komen. Als ik thuis zit, dan puzzel ik graag of kijk ik een film of serie. 

Specialisaties:

Verder ben ik ook gespecialiseerd in het helpen bij beweging. In 2013 heb ik mijn diploma tot sportinstructeur behaald en sindsdien heb ik aan verschillende groepen met verschillende leeftijden les gegeven. Mis je vaak de motivatie om toch dat extra rondje te gaan wandelen? Wil je meer in beweging komen naast het aanpassen van de voeding? Ik kan je helpen. Door mijn ervaring met lesgeven en door creatief te zijn bedenk ik hoe ook jij meer in beweging kan komen. Kom nu al in beweging en maak snel een afspraak!

Begeleiding in het Pools

Onze gesprekken kunnen naar wens volledig in het Pools gehouden worden, zodat je je goed kan verwoorden in jouw eigen moedertaal. Mijn moeder is Poolse en heeft altijd al Pools tegen mij gepraat en de Poolse cultuur aan mij meegegeven. Hierdoor heb ik de Poolse taal goed leren spreken en weet ik veel over Polen en Poolse gerechten. Zo begrijp ik wat bedoeld wordt met bijvoorbeeld ‘kluski’ of ‘bigos’. Zoek je iemand die de Poolse taal en cultuur begrijpt en hierin wil gaan meedenken om jouw doelen te behalen? Maak dan snel een afspraak!

FacebookInstagram

Wil je meer bereiken en meer weten over wat wij van Het persoonlijke dieet voor u kunnen betekenen? Klik door naar onze trajecten en kies voor een traject op maat.