Franchise

Al enkele tijd denk je na over het starten van je eigen praktijk. Misschien werk je als diëtist, maar vind je werken in loondienst niet prettig. Of heb je al een tijd een eigen praktijk, maar loopt deze nog niet zoals je zou willen.

Daarnaast wil je als echte ondernemer groeien, je eigen agenda beheren, niet fulltime spreekuur draaien, jezelf ontplooien, out-of-the box denken en vooral adviezen geven die bij jou passen.

Het diëtisten vak is bijzonder en jij hebt een prachtige taak als diëtist. Het coachen van mensen die hun kwaliteit van leven willen verbeteren door middel van het veranderen van hun eet en denkpatronen. Jij bent degene die daadwerkelijk het verschil kan maken.

Samen-Plan-groot

Herken jij je in het volgende?

Unieke branding

Vanaf het moment dat jij aansluit bij deze franchise kan je meteen aan de slag. Je staat er niet meer alleen voor. We behalen bij Het persoonlijke dieet resultaten waar je alleen maar blij van gaat worden. Je gaat met diverse partijen de samenwerking aan en stapt met dit concept naar huisartsen en medische specialisten. Daarnaast heb je geen zorgen meer over de marketing, het updaten van de website, ontwerpen van voorlichtingsmaterialen, inschrijfformulieren, flyers, visitekaartjes, motivatie e-mails en het bijhouden van social media.

Heb jij al eens gedacht aan het aansluiten als franchisenemer?

Wij geloven in het concept samen delen en samen ondernemen. Samen bouwen wij aan een landelijk concept met vestigingen verspreid over Nederland. Naast het leefstijl-traject bieden wij in de toekomst ook een nazorgtraject mogelijk in het binnenland & buitenland aan. Onze droom is een concept uitbreiding met meerdere disciplines.

kaartje-651b1fd038555

Werken in een gelijkwaardig team

Binnen de franchise ben je niet meer alleen verantwoordelijk voor de resultaten van zowel de cliënten als de resultaten van de praktijken. In het team werk jij samen met gelijkgestemde ondernemende diëtisten. Samen sterker worden en sparren kan in de wekelijkse video call met het team. Als franchisenemer (Karina Schenk) ben ik tussen onze wekelijkse sessies door uiteraard ook bereikbaar bij vragen. Vraagstukken zelf oplossen voelt eenzaam en is binnen deze franchise niet meer nodig.

Investering verdien je snel terug

Je wordt ingewerkt door één van de diëtisten en krijgt het hele concept met alle in en outs in handen. Dit maakt dat de investering direct terug verdiend kan worden omdat er een wachtlijst is aan cliënten en het concept zich heeft bewezen.

In tegetelling tot andere franchise vragen wij geen vast maandelijkse franchise fee, wel vragen wij eenmalig opstartkosten en vanaf het moment dat je met cliënten aan het werk gaat, vragen wij een geringe marge per verkocht pakket.

Diëtist Kathinka Oud locatie Hoorn heeft haar instap fee binnen 1 maand terugverdiend!

Dus ben jij zoekende, vraag je jezelf af hoe je praktijk gaat bloeien, mis je een ondernemend team om je heen en wil je met jouw out-of-the – box denkende mindset aansluiten bij deze franchise? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking, zodat wij kunnen bespreken of jij de franchisenemer bent die wij zoeken.

bank

Bewezen concept

Binnen de franchise werk je met een concept dat bewezen werkt. Geen standaard voedingsplannen of standaard richtlijnen. Elk aangeboden pakket heeft zijn eigen bloedtest, richtlijnen en producten welke effect leveren op korte en langere termijn. Jij hoeft niet meer te zoeken naar welke bloedtest geschikt en betaalbaar is voor de cliënt. En je leert hoe je bloedwaarden kan interpreteren en kan vertalen naar een persoonlijk voedingsplan. Daarnaast werken we samen om het concept nog sterker te maken.

Lisa Jong diëtist diabetes omkeren

Wat krijg je?

De opstartprijs hangt af van de huidige situatie waar jij in verkeerd en kan in een korte tijd terug verdiend worden.

Interesse?

Heb je interesse om als franchisenemer aan de slag te gaan bij Het persoonlijke dieet of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Karina Schenk via het contactformulier of e-mail:

Meest gestelde vragen

In de omgeving van Zaandam – Amsterdam – Alkmaar – Heerhugowaard en Schagen is er vraag naar Het persoonlijke dieet. Daar kun je direct aan de slag als franchisenemer.

Wil je in een andere regio een franchisepraktijk openen? Dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

We zoeken geen franchisenemers meer in omgeving van Andijk – Enkhuizen – Hoogkarspel – Hoorn – Opmeer en Purmerend.

Ja. Het is in overleg mogelijk om meerdere vestigingen te open onder de naam Het persoonlijk dieet.

Ja. Indien er een wederzijdse klik is kan je 1 dag meelopen in één van de diëtistenpraktijken.

Wij verwachten dat je je volledig inzet als ondernemende diëtist of orthomoleculair therapeut. Dit betekend dat je naast spreekuur draaien actief bent in het succesvol maken van jouw praktijk. Wij verwachten dat je minimaal 20 uur per week spreekuur gaat draaien naast de overige werkzaamheden.

Ja. Je draait meerdere dagen mee in één van de bestaande diëtistenpraktijken alvorens je zelf een praktijk opent. Na de inwerkperiode krijg je begeleiding bij het zelfstandig uitvoeren van intakegesprekken, plannen ophalen en vervolgconsulten. De duur van de inwerktijd is variabel.

Het persoonlijke dieet proost