Team-zitten

Vervolgtrajecten

De vervolgtrajecten zijn speciaal toegankelijk voor onze cliënten die reeds een traject hebben afgerond bij Het persoonlijk dieet en nu nog verdere coaching in willen zetten om eet,- en leefpatronen blijvend te veranderen.

Zoals je van ons gewend bent, geven we je ook hier de keuze uit verschillende trajecten.

Tijdens elk traject ontvang je van ons:

  • persoonlijke 1-op-1 consulten;
  • inspirerende weekmenu’s (4 of 8);
  • gratis webinars;
  • duurzame leefstijlverandering;
  • Het persoonlijke dieet leefstijlboek;
  • 1x p/m een inspiratiemail.

Aanvullende verzekering dieetvergoeding / orthomoleculaire therapie

Vanuit de basisverzekering kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van € 77,- tot 154,- per nieuw kalenderjaar (diëtist). Voor orthomoleculaire therapie geldt mogelijk een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. 

Je hebt geen doorverwijzing nodig van je huisarts om je aan te melden. Kom jij in aanmerking om een aanvullend bedrag terug te krijgen van de zorgverzekering? Kijk dan in de polisvoorwaarde of een verwijsbrief van de huisarts wel nodig is. 

Investeer verder in jouw gezondheid.
Je bent het waard!

Leefstijl - Op weg

12 maanden vervolgtraject
4x 1-1 consult

Na afronding van het traject heb je de meeste doelen die je wilde behalen bereikt. En ook al ben je goed op weg, je wilt jouw nieuwe eet- en leefgewoonten nog meer eigen maken, zodat je niet langer terugvalt.

Ook heb je nog niet het gevoel de finish gehaald te hebben, je wilt nog wat meer afvallen of je hebt gewoonweg het gevoel dat je meer controle wilt krijgen over jouw dagelijkse leefstijlpatroon.

In het traject ‘Leefstijl – Op weg’ ga je (weer) samen met de diëtist/orthomoleculair therapeut werken aan het behalen van jouw doelen. We nemen jouw eet- en leefpatroon onder de loep tijdens 4 persoonlijke consulten. Dit vervolgtraject is opgebouwd uit;

Kosten voor dit traject zijn € 274,-. Vanuit de basisverzekering (diëtist) kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van € 154,- per nieuw kalenderjaar. Voor orthomoleculaire therapie geldt mogelijk een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Het bedrag wat dan overblijft:

€ 120,-

Leefstijl - APK

6 maanden vervolgtraject
2x 1-1 consult

Inmiddels heb je het eerste traject met goed gevolg afgerond. Je hebt al jouw doelen behaald en begrijpt dat het nu belangrijk is jouw nieuwe leefgewoonten vast te houden.

Om je blijvend energiek, gezond en goed te blijven voelen wil je het komende half jaar 2x keer op consult bij de diëtist/orthomoleculair therapeut voor een persoonlijke APK. 

De diëtist/ checkt jouw bloedwaarden (niet inbegrepen), eetpatroon en zorgt dat je in de komende maanden gericht verder kan gaan. Dit vervolgtraject is opgebouwd uit;

Kosten voor dit traject zijn € 167,-. Vanuit de basisverzekering (diëtist) kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van € 77,- per nieuw kalenderjaar. Voor orthomoleculaire therapie geldt mogelijk een vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Het bedrag wat dan overblijft:

€ 90,-