Andijk

Karina Schenk

Even voorstellen

Ik ben Karina Schenk, HBO gediplomeerd diëtist sinds 2011 en ondernemer en bedenker van Het persoonlijke dieet.

In de afgelopen 6 jaar heb ik mij verdiept in verschillende dieetvormen om bij cliënten met overgewicht, darmproblemen en/of diabetes type 2 met een leefstijlverandering kwaliteit van het leven te verbeteren. Inmiddels heb ik 6 jaar ervaring op het gebied van het maken van koolhydraatbeperkte persoonlijke voedingsplannen op basis van bloedwaarden.

Ik ben een gedreven diëtist en out of the box denkend. Heb een luisterend oor voor cliënten en bijt mij vast in (onverklaarbare) casussen.

Nascholing & projecten

Nascholingen, Arts en Leefstijl en groepsprogramma Keer Diabetes2 Om:
In de afgelopen 6 jaar heb ik al veel mensen met diabetes type 2 mogen begeleiden en omkeren. 

Project Suriname:
14 juli 2018 ben ik, Karina Schenk samen met huisarts Tamara de Weijer voor een project naar Suriname vertrokken.

Openingstijden

Maandag: 09.00 - 21.00
Dinsdag: 09.00 - 21.00
Vrijdag: 09.00 - 16.00

Email: karina@hetpersoonlijkedieet.nl

Door het spreekuur zijn wij telefonisch niet goed bereikbaar. Stel uw vraag via de email of via één van onze contactformulieren.

Pakketten

Alle pakketten bieden u optimale coaching tijdens en na contactmomenten in de praktijk via een besloten Facebookgroep, wekelijkse motivatie e-mails en georganiseerde activiteiten. Heeft u tussendoor vragen of ervaart u een dip of een geluksmoment dan kunt u altijd bij ons terecht!

De diëtisten van Het persoonlijke dieet zijn out of the box denkend en werken niet volgens standaard richtlijnen.
Elk pakket zal daarom ook afgestemd zijn op onder andere uw bloedwaarden. Wilt u samen aan de slag? Kies dan voor een pakket dat bij uw situatie past.

De diëtist zal tijdens het vrijblijvende intakegesprek de pakketten met u doornemen!

BLF002_SF038

Vrijblijvende intake

Het intakegesprek is vrijblijvend. U maakt kennis met de werkwijze van Het persoonlijke dieet en samen onderzoeken we of de werkwijze bij u past.

Bloedwaarden

Door middel van een doelgerichte bloedanalyse(s) worden mogelijk gezondheidsklachten en voedselintolerantie(s) opgespoord.

Voedingsplan

Op basis van het intakegesprek en onder andere uw bloedwaarden wordt uw persoonlijk voedingsplan samengesteld.

Ontmoet onze stagiaires

Nienke

“Hallo! Ik stel me graag aan u voor.
Mijn naam is Nienke Vink en ik ben op dit moment bezig met het derde jaar van de opleiding Voeding en Diëtetiek.

Toen ik op de website van ‘Het Persoonlijke Dieet’ terecht kwam, wist ik het meteen: ‘Daar wil ik meer over weten’. Het spreekt mij erg aan dat er tijd wordt genomen om een persoonlijk plan te maken dat er voor ieder persoon anders uit kan zien. Nu ik eindelijk toe ben aan mij stageperiode, kan ik vol enthousiasme meedelen dat ik de komende tijd regelmatig te zien zal zijn naast de andere diëtisten van HPD”

Kathinka

“Hoi allemaal, mijn naam is Kathinka Oud. Oorspronkelijk kom ik uit Zwaag, maar sinds een aantal jaar woon ik samen met mijn vriend in Diemen. Ik studeer op dit moment deeltijd Voeding & diëtetiek in Den Haag. Naast mijn studie werk als gastouder bij twee verschillende gezinnen en bovendien werk ik af en toe in een sportschool. Beide baantjes voer ik met veel plezier uit, maar uiteindelijk is het mijn droom om als diëtist te werken. Daarom kijk ik ook ontzettend uit naar de komende maanden, ik ga namelijk aan de slag bij Het persoonlijke dieet. De komende maanden zal ik meelopen als stagiaire en uiteindelijk zal ik mijn eigen vestiging openen. Ik ga de maandagen en vrijdagen meelopen met Karina, dus mocht je op een van deze dagen een afspraak hebben dan is de kans groot dat wij elkaar ook kunnen ontmoeten. Wie weet tot dan! 😊

Kom jij ons team versterken?

Help jij Nederland aan een gezondere leefstijl? Het persoonlijke dieet is op zoek naar ambitieuze diëtisten die aan de slag willen gaan met onze unieke succesvolle formule!

Wij zoeken franchisenemers