Andijk

Tijdelijke cliëntenstop!

Wegens een overvolle wachtlijst heb ik moeten besluiten om nu geen nieuwe cliënten aan te nemen in Andijk. Houd de website in de gaten voor veranderingen.

Diëtist, Karina Schenk
AGB-Code: 24051943

Ik ben Karina Schenk, HBO gediplomeerd diëtist sinds 2011 en ondernemer en bedenker van Het persoonlijke dieet.

In de afgelopen 6 jaar heb ik mij verdiept in verschillende dieetvormen om bij cliënten met overgewicht, darmproblemen en/of diabetes type 2 met een leefstijlverandering kwaliteit van het leven te verbeteren. Inmiddels heb ik 6 jaar ervaring op het gebied van het maken van koolhydraatbeperkte persoonlijke voedingsplannen op basis van bloedwaarden.

Ik ben een gedreven diëtist en out of the box denkend. Heb een luisterend oor voor cliënten en bijt mij vast in (onverklaarbare) casussen.

Project Suriname:
14 juli 2018 ben ik, Karina Schenk samen met huisarts Tamara de Weijer voor een project naar Suriname vertrokken.

Tamara de Weijer is een gedreven huisarts die zich bezig houdt met leefstijladviezen binnen de spreekkamer. Wij werken inmiddels ruim 3 jaar nauw met elkaar samen, met prachtige resultaten. Zo geven wij samen nascholingen door heel Nederland,

Wij hebben in Suriname onze kennis met artsen, diabetesverpleegkundigen en diëtisten gedeeld door middel van een nascholing. Met als doel; diabetes type 2 omkeren of het afbouwen van medicatie door leefstijlinterventie.

Daarnaast heb ik meegelopen in zelfstandige diëtistenpraktijken en in ziekenhuizen en kennis gemaakt met diëtisten werkend in Paramaribo. De bezoeken en kennismakingen hebben mij inzicht gegeven in het systeem in Suriname. Vanuit Nederland ben ik het aanspreekpunt voor diëtisten die meewerken aan een onderzoek naar verschillende dieetstromingen.

Nascholingen vanuit Arts en Leefstijl en groepsprogramma Keer Diabetes2 Om:
In de afgelopen 6 jaar heb ik al veel mensen met diabetes type 2 mogen begeleiden en omkeren. Veel van mijn cliënten zijn nu (na jaren nog steeds) insuline / medicatie vrij of hebben minder medicatie nodig. Daarbij verbeteren bloedwaarden, de bloeddruk daalt en mensen voelen zich fitter, slanker en blijer.

In lastige casussen bijt ik me vast en zoek naar mogelijkheden, oplossingen en antwoorden. Ergens is er naast mijn passie voor mijn vak een drive ontwikkeld om ook specialisten te informeren. Dit doe ik o.a. door het geven van nascholingen aan (huis) artsen, specialisten, diëtisten en diabetesverpleegkundige vanuit de stichting Arts en Voeding.

Het geeft mij een enorme kick als o.a. huisartsen en specialisten hun patiënten geen pillen voorschrijven maar doorverwijzen naar een diëtiste. Het werk is zoveel leuker als de resultaten goed zijn en de cliënt zich geen patiënt meer voelt. Daar blijf ik mij voor inzetten.

Links 

 

 

Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

2 dagen geleden

Het persoonlijke dieet

😲DRAMATISCH NIEUWS…
We eten gemiddeld➡️ 127 gram groenten per dag.
Het advies van het Voedingscentrum is 250 gram per. Naar mijn mening is 350 – 400 gram per dag pas echt "gezond". Haal jij dat?

Ben jij bewust bezig met genoeg groenten eten? Zo ja, hoe doe je dat?
Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

4 dagen geleden

Het persoonlijke dieet

Net thuis van de 2e kookworkshop / nascholing vanuit Arts & Leefstijl in Rotterdam.

Ik ben volgens mij vandaag voor de 16e keer spreker geweest op deze nascholingen. Al meer dan 1000 (zorg) professionals bereikt met een top team😁. I 💜 it.

✔5 maart in Zaandam! Ben je (zorg) proffesional? Geef je op via de website van Arts & Leefstijl.
Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

4 dagen geleden

Het persoonlijke dieet

De vacature op nieuws voor dietisten heeft leuke reacties gebracht! 😁.

Blijf de vacature delen:
hetpersoonlijkedieet.nl/vacature/
Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 week geleden

Het persoonlijke dieet

Gisterenavond de 5e groepsbijeenkomst van de reeks van 7.

Deze avond ging over suikers, zoetstoffen en de nadelige gevolgen. Daarnaast zijn we volop in de etiketten gedoken. Het blijft leuk om de verbaasde blikken te zien. Je zal maar denken dat je goed bezig bent…..😉. Blijkt het product vol suikerklontjes te zitten.

Successen van deze avond:
✔ 1 persoon is uit de gevare zone van diabetes! Yeah.
✔ De tandarts was verbaasd omdat er geen tandvleesonsteking meer was. Tandvlees zag er prima uit!
✔ En kilo’s aan vet rondom de buikstreek is verdwenen!

Trots op deze groep!!
Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 week geleden

Het persoonlijke dieet

Oke…..en waar en wanneer ga ik mijn soep opeten?😁

Wat eet jij vanavond??

✔ persoonlijke voedingsplannen maken
Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Praktijk Andijk

Openingstijden

Dinsdag : 12.30 - 21.00
Vrijdag: 08.30 - 17.30

Telefoon: 06 - 28 94 64 34

Locatie

Horn 58
1619 BT Andijk

Vrijblijvende intake

Het intakegesprek is vrijblijvend. U maakt kennis met de werkwijze van Het persoonlijke dieet en samen onderzoeken we of de werkwijze bij u past.

Bloedwaarden

Door middel van een doelgerichte bloedanalyse(s) worden mogelijk gezondheidsklachten en voedselintolerantie(s) opgespoord.

Voedingsplan

Op basis van het intakegesprek en onder andere uw bloedwaarden wordt uw persoonlijk voedingsplan samengesteld.