Ga de verdieping in met de glucosesensor van het traject van Mijn Meting!

Heb jij regelmatig last van vervelende bloedsuikerdips, ervaar je lichamelijke klachten, ben je stressgevoelig of voel jij je juist fit, maar wil jij je voeding en leefstijl zo veel mogelijk optimaliseren? Ga dan de verdieping in met de glucosesensor van het Mijn Meting-traject samen met één van onze diëtisten en hormoontherapeuten. Met dit kortdurende Mijn Meting-traject kom je erachter welke voeding en leefstijl het beste voor jou werkt!

Wat bereik je met de glucosesensor van het Mijn Meting-traject?

Met de glucosesensor van Mijn Meting ga je erachter komen wat er écht werkt voor jou qua voeding en leefstijl. Je komt te weten hoe het met jouw bloedsuikerwaarden is gesteld en welke maaltijdsamenstellingen, producten en eettijden voor jou het beste werken. Daarnaast ontdek je ook hoe je lichaam reageert op stress en beweging. Super handig! Zo kom je erachter of het eetpatroon en de leefstijl die je nu aanhoudt, optimaal is voor jouw bloedsuikerwaarden. Dit betekent: meer rust en balans in je lichaam, minder neiging naar cravings, een stralende huid, de laatste kilo’s gewichtsverlies en jij houdt jezelf gezond en fit.

britt-laske-fotografie-064-min-651b21ea9b71e

“Mijn Meting is sinds 2021 onderdeel van Het persoonlijke dieet en kan zowel los als naast een traject van Het persoonlijke dieet worden ingezet.”

scheiding-651b22cf4db85

Hoe werkt de glucosesensor van Mijn Meting?

Met de glucosesensor op je arm, ga je ontdekken wat de beste voeding en leefstijl is voor jou. Je leert signalen vanuit jouw lichaam écht begrijpen. Bloedsuikerschommelingen kunnen veel gezondheidsklachten veroorzaken die je weerhouden om lekker in je vel te zitten. Daarbij kunnen ze chronische ziektes en aandoeningen veroorzaken. Kortom; als je bloedsuikerwaarden constant pieken en dalen, wordt je geen fitter en blijer mens. Het kan anders!

Komen onderstaande ziekten, aandoeningen of klachten jou bekend voor? Dan is het Mijn Meting-traject zeker iets voor jou!

• Diabetes type 2 & pre-diabetes
• Verstoorde glucosewaarden
• Hormonale klachten, zoals PCOS en overgangsklachten
• Energiedips (bijvoorbeeld tijdens zwangerschap)
• Hoofdpijn en migraine
• Concentratieproblemen
• Slecht kunnen slapen of steeds wakker worden
• Onrust in je hoofd (brainfog) of duizelingen
• Extreme drang in zoetigheid

Start met dit Mijn Meting-traject met begeleiding van de diëtist of hormoontherapeut en kom erachter welke leefstijl voor jou werkt!

Jij bent niet standaard: iedereen reageert anders op voeding, stress beweging: je komt er achter welke voeding en leefstijl voor jou werkt met dit Mijn Meting-traject.

Jij bent niet standaard en gaat er met dit Mijn Meting-traject écht achter komen wat voor JOU werkt!  Je gaat niet alleen je bloedwaarden opmeten met de glucosesensor, maar je wordt je ook gecoacht door de diëtist of hormoontherapeut. Juist de coaching-calls zijn een toegevoegde waarde om echt grip te krijgen op jouw klachten. Je krijgt niet alleen een weekmenu mee met een box met gezonde producten om te testen, maar hebt zo ook houvast om op een goede manier positieve verandering aan te brengen aan je voeding en leefstijl. Dit geeft hierdoor goed resultaat.

Om een voorbeeld te noemen, een product met een hoge glycemische index kan zorgen voor een hoge bloedsuikerstijging, maar misschien is dit bij jou niet (altijd) het geval. Zo veroorzaakt het eten van een appel bij de één voor een enorme bloedsuikerpiek, terwijl de ander er geen of weinig last van heeft. Op momenten van stress kan een product ook weer anders vallen. Daarom zeggen wij bij Mijn Meting meten = weten!

“Ik heb inzicht gekregen van welke voeding mijn bloedsuiker erg piekt en hoe de suikers s’ nachts zijn als ik actief ben …

“Ik zag ook dat mijn bloedsuikers stabiel werden, niet meer pieken omhoog of omlaag. De nachten sliep ik door. Ik kon in …

Meer weten en aanmelden

Ben jij benieuwd of de glucosesensor van Mijn Meting ook iets voor jou is om grip te krijgen op je klachten? Of ben je al fit, maar ben je razend benieuwd of je meer uit je voeding en leefstijl kunt halen? Dan is dit Mijn Meting-traject voor jou! Er is keuze uit het traject ‘inzicht’, ‘checkpoint’ en ‘verdieping’. Bekijk meer informatie over de trajecten en meld je aan voor een gratis informatief bij Karina of Lisa. Grijp nu ook de kans om je lichaam echt te leren begrijpen!