Eczeem en darm klachten

“Van jongs af aan had ik al eczeem, later had ik ook een opgezwollen buik. Nu ik mijn voeding veranderd heb, smeer ik mij gemiddeld nog maar 1 keer in de 2 weken met zalf voor mijn eczeem. Vroeger smeerde ik mij dagelijks 2 keer per dag in. Daarnaast kan ik meer genieten, ik kan weer zwemmen en parfum spuiten op mijn huid zonder dat ik jeuk krijg.

Het grappige was dat ik blijkbaar al jaren buikpijn had, waar ikzelf helemaal niet bewust van was, ik voelde alleen dat mijn buik opgezwollen was. Maar nu ik mijn voeding veranderd heb ervaar ik veel rust in mijn buik. Mijn hobby is bakken, ik raakte in het begin in paniek omdat ik op gluten, ei en melk reageer.

Eva heeft mij verschillende opties gegeven, nu zie ik het bakken als een uitdaging en ik geniet nog steeds van alle hapjes.
Ik ben heel blij dat ik ben begonnen aan het persoonlijke dieet. Ik had niet verwacht dat voeding zo’n grote rol speelt bij eczeem en darm klachten”.

Anita

Delen