Online traject

Meld je vandaag nog aan

handshake-3382503_640

Waarom het online traject volgen bij Het persoonlijke dieet?

Je hebt darmklachten, diabetes type 2 en/of overgewicht, maar woont helaas niet in de buurt van onze praktijken. Ook dan kunnen we je helpen via ons persoonlijk online traject!

Elk traject (zowel voor 6 of 12 maanden) dat wij aanbieden kan omgezet worden naar een online traject. Een bloedanalyse vindt niet plaats in onze praktijk. De aanvragen voor het labonderzoek sturen we dan ook eenvoudig naar je toe per post.

De consulten houden we in dit geval via videobellen waarbij je de diëtist waar je het traject mee ingaat op het afgesproken tijdstip ziet en spreekt. De (eet-) oefeningen in de praktijk kunnen zo ook vanuit jouw woonkamer ingezet worden.

Ook op afstand werken wij net zo persoonlijk en werken de persoonlijke voedingsplannen net zo goed. Daarnaast zijn er ook enkele voordelen van het volgen van een online traject:

  • Er is geen reistijd en mogelijkheid tot files;
  • Wanneer jouw werkgever achter dit traject staat, dan kan het consult ook tijdens werktijd ingepland worden;
  • Er is geen wachtlijst voor het starten via het online traject. Een intake kan op korte termijn worden ingepland door één van onze gespecialiseerde HBO geschoolde diëtisten of orthomoleculair therapeut;
  • Alle gesprekken vinden binnen jouw eigen veilige omgeving plaats;
  • Het is nog makkelijker om keukenkastjes en de koelkast te controleren, maar ook productvragen kunnen nog makkelijker beantwoord worden omdat producten bij de hand zijn;
  • Ook jouw partner kan aanschuiven bij het gesprek.

Basisverzekering

Vanuit de basisverzekering kunt u in aanmerking komen voor een vergoeding van ongeveer €185,- per kalenderjaar.

Aanvullende verzekering

Er zijn aanvullende verzekeringen die extra dieetadvisering vergoeden. Dit kan betekenen dat u nog recht heeft op een extra vergoeding.

Je hebt geen doorverwijzing nodig van je huisarts om je aan te melden. Kom jij in aanmerking om een aanvullend bedrag terug te krijgen van de zorgverzekering? Kijk dan in de polisvoorwaarde of een verwijsbrief van de huisarts wel nodig is. 

Bestaande cliënten

Bestaande cliënten

Bestaande cliënten