tafel

Waarom het online traject volgen bij Het persoonlijke dieet?

Je hebt darm- en/of huidklachten, PDS (Prikkelbare Darm Syndroom), insulineresistentie, zwangerschapsdiabetes, diabetes type 1 of 2, overgewicht en/of hormonale klachten maar woont helaas niet in de buurt van onze praktijken. Ook dan kunnen we je helpen via ons persoonlijk online traject! Wij coachen onze cliënten door heel Nederland. 

Elk traject (zowel voor 3, 6 of 12 maanden) dat wij aanbieden kan omgezet worden naar een online traject bij één van onze diëtisten of orthomoleculair- en hormoontherapeuten. Een bloedanalyse vindt niet plaats in onze praktijk. De aanvragen voor het labonderzoek sturen we dan ook eenvoudig naar je toe per post.

De consulten houden we in dit geval via videobellen waarbij je de diëtist / therapeut waar je het traject mee ingaat op het afgesproken tijdstip ziet en spreekt. De (eet-) oefeningen in de praktijk kunnen zo ook vanuit jouw woonkamer ingezet worden.

Investeer in jezelf met een voedingsplan op basis van jouw bloedwaarden. Je bent het waard!

De voordelen

Ook op afstand werken wij net zo persoonlijk en werken de persoonlijke voedingsplannen net zo goed. Daarnaast zijn er ook enkele voordelen van het volgen van een online traject:

  • er is geen reistijd en mogelijkheid tot files;
  • wanneer jouw werkgever achter dit traject staat, dan kan het consult ook tijdens werktijd ingepland worden;
  • er is geen wachtlijst voor het starten via het online traject. Een intake kan op korte termijn worden ingepland door één van onze gespecialiseerde HBO geschoolde diëtisten of orthomoleculair therapeut;
  • alle gesprekken vinden binnen jouw eigen veilige omgeving plaats;
  • het is nog makkelijker om keukenkastjes en de koelkast te controleren, maar ook productvragen kunnen nog makkelijker beantwoord worden omdat producten bij de hand zijn;
  • ook jouw partner kan aanschuiven bij het gesprek.
Bellen