Hoorn

Inge Marcelissen

Even voorstellen

Opgegroeid in Brabant, leerde ik al snel alles over het Bourgondische leven, altijd was er eten en ook altijd waren daar mijn buikklachten. Ik leerde leven met mijn buikklachten en werd dikker. Tot ik op een moment bedacht dat dit anders moest. Met gezond eten, veel groenten, geen suikerhoudende drank meer, viel ik af. Mijn buikklachten verdwenen zelfs!

Al vroeg leerde mijn lichaam mij dat (veel) suiker slecht is. Een studie tot diëtist volgde. Na mijn studie, miste ik de diepgang. Ik ben orthomoleculaire voeding gaan studeren, heb mij gespecialiseerd in darmproblemen (FODMaP-dieet) en koolhydraatbeperkt- eten. Door al deze opleidingen, denk ik vaak anders na dan de meeste diëtisten, vernieuwend, noemde een cliënt het laatst.

Veel van mijn cliënten noemen mij enthousiast, vinden het fijn dat ik bij een terugval niet boos op ze wordt, maar juist bemoedig om door te gaan. Ik ben betrokken bij jouw situatie, omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een voedingspatroon te veranderen.

Mijn motto: samen bereiken wij jouw doel. Binnen Het Persoonlijke Dieet, sta jij centraal. Jouw plan, op basis van jouw bloedwaarden met een diëtist die net dat stapje verder gaat!

Naast mijn werk als diëtist, ben ik vaak te vinden op de dansvloer. Ik mag met trots melden dat ik tweevoudig Nederlands kampioen Ballroom-dansen ben. Sinds kort ben ik ´met pensioen´ en train ik andere koppels om beter te worden op de dansvloer. Als ik niet aan het dansen ben, sta ik rondjes te draaien in de keuken. Ik hou van de geur van vers gebak uit de oven. Vaak probeer ik een simpel recept zo gezond mogelijk te maken, dat deel ik dan weer graag met jou.

Openingstijden

Dinsdag: 09.00 - 21.00
Donderdag: 09.00 - 21.00
Woensdag: 09.00 - 17.00

Email: inge@hetpersoonlijkedieet.nl

Door het spreekuur zijn wij telefonisch niet goed bereikbaar. Stel uw vraag via de email of via één van onze contactformulieren.

Inge Marcelissen Dietiste

Pakketten

Alle pakketten bieden u optimale coaching tijdens en na contactmomenten in de praktijk via een besloten Facebookgroep, wekelijkse motivatie e-mails en georganiseerde activiteiten. Heeft u tussendoor vragen of ervaart u een dip of een geluksmoment dan kunt u altijd bij ons terecht!

De diëtisten van Het persoonlijke dieet zijn out of the box denkend en werken niet volgens standaard richtlijnen.
Elk pakket zal daarom ook afgestemd zijn op onder andere uw bloedwaarden. Wilt u samen aan de slag? Kies dan voor een pakket dat bij uw situatie past.

De diëtist zal tijdens het vrijblijvende intakegesprek de pakketten met u doornemen!

BLF002_SF038

Vrijblijvende intake

Het intakegesprek is vrijblijvend. U maakt kennis met de werkwijze van Het persoonlijke dieet en samen onderzoeken we of de werkwijze bij u past.

Bloedwaarden

Door middel van een doelgerichte bloedanalyse(s) worden mogelijk gezondheidsklachten en voedselintolerantie(s) opgespoord.

Voedingsplan

Op basis van het intakegesprek en onder andere uw bloedwaarden wordt uw persoonlijk voedingsplan samengesteld.

Kom jij ons team versterken?

Help jij Nederland aan een gezondere leefstijl? Het persoonlijke dieet is op zoek naar ambitieuze diëtisten die aan de slag willen gaan met onze unieke succesvolle formule!

Wij zoeken franchisenemers