Kathinka Oud

Diëtist Hoorn
06 - 39 85 76 73

Welkom

Mijn naam is Kathinka Oud en ik ben sinds juli 2020 diëtist bij Het persoonlijke dieet. Ik houd mijzelf al jaren bezig met mijn allergrootste passie: voeding. Tijdens mijn studie ontdekte ik de voordelen van ‘gezonder’ eten. 

Specialisaties:

 • Plantaardige voeding
 • Sport en voeding

Het persoonlijke dieet maakt een voedingsplan op basis van jouw bloedwaarden

Wij vinden dat iedereen een persoonlijk voedingsplan verdiend en dat de standaard richtlijnen niet zorgen dat jij je beter gaat voelen. Daarom maken wij bij Het persoonlijke dieet een voedingsplan op basis van jouw bloedwaarden.

Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij alleen met erkende laboratoria. Tijdens het intakegesprek kijken wij samen met jou welke bloedanalyse het beste bij jouw doelen en medische geschiedenis past, zodat we mede daarmee een effectief en persoonlijk voedingsplan op kunnen stellen.

Bloedwaarden

Een persoonlijk voedingsplan op basis van jouw bloedwaarden. Leer welke voeding voor je werkt.

Vrijblijvende intake of informatief gesprek

Je maakt kennis met onze werkwijze en diëtist / orthomoleculair therapeut. Samen bespreken we of onze werkwijze bij je past.

Bloedwaarden

Door middel van een doelgerichte bloedanalyse(s) worden onbekende gezondheidsklachten en voedselintolerantie(s) opgespoord.

Voedingsplan

Op basis van het intakegesprek en onder andere jouw bloedwaarden wordt jouw persoonlijk voedingsplan samengesteld.

Online traject

Ook bij het online traject is onze coaching net zo persoonlijk.

Vervolgtraject

Je hebt een traject afgerond bij Het persoonlijke dieet en je wilt je eet,- en leefpatronen blijvend veranderen.

Trajecten

Ons gedreven team van HBO geschoolde diëtisten en orthomoleculair therapeut kijken veel verder dan de standaardrichtlijnen. Wij werken op unieke wijze en denken altijd ‘out-of-the-box’.

Elk traject; leefstijl – darmherstel – diabetes, stemmen wij af op basis van jouw bloedwaarden, leefstijl en wensen.

Juist omdat wij veel tijd besteden aan het analyseren van jouw bloedwaarden en dit combineren met onze uitgebreide kennis stellen wij een haalbaar, uniek en persoonlijk voedingsplan op. Zodat ook jij met succes binnen zes maanden jouw resultaat behaald.

Wij zijn er voor jou!

Tijdens het traject ontvang je van ons coaching door:

 • persoonlijke 1-op-1 coaching in de praktijk of via video call;
 • tussen deze momenten via:
  • onze besloten Facebookgroep;
  • extra online activiteiten met gelijkgestemden;
  • onze wekelijkse motivatie e-mail;
  • en uiteraard altijd via de e-mail!

Openingstijden

Van maandag tot vrijdag. Door het spreekuur zijn wij telefonisch niet goed bereikbaar. Stel jouw vraag via de email of via één van onze contactformulieren.

Maandag 09:00 – 17:30 uur
Dinsdag 09:00 – 17:30 uur
Woensdag 09:00 – 19:00 uur
Donderdag 09:00 – 17:30 uur

(Sportcentrum Hoorn)
Route: U loopt richting de buiten tennisbanen (linkerhand) en aan uw rechterhand bevind zich een restaurant/zitgelegenheid. Daar kunt plaatsnemen en u zal worden opgehaald door de diëtist.
Vrijdag 08:00 – 17:30 uur

Het persoonlijke dieet. Hoorn
4.8
Gebaseerd op 5 recensies
powered by Google
Lucienne Huigen
Lucienne Huigen
08:39 10 Feb 21
Bij een bezoek aan de huisarts ivm atopisch eczeem verwees zij me door naar “het persoonlijk dieet”Ik stond daar... meteen voor open, wist wel dat goede voeding beter is dan zalfjes en medicatie.Maar om daar zelf achter te komen vond ik lastig.Ik kwam terecht bij Kathinka. Het contact is vanaf de eerste afspraak heel goed geweest, persoonlijk, maar ook via de mail.Na de bloedtesten, ging er een wereld voor mij open; ik kreeg een persoonlijk dieet en hield me daar strikt aan. Al vrij snel had ik niet zo veel last meer van “ eeuwige jeuk”, de netelroos heb ik tot nu toe niet meer gehad, in plaats van 4 tabletjes tegen de allergie gebruik ik nu niets meer.Mooie bijkomstigheid is dat ik inmiddels 10 kg ben afgevallen.Kathinka heeft me steeds goed begeleidt en dacht met me mee en kwam met alternatieven.Ik heb heel veel vertrouwen in deze methode/leefstijl , ik zal het contact met Kathinka en haar adviezen missen als ik het straks zelf moet doen.lees meer
Nisa S
Nisa S
12:54 16 Jan 21
Ik wilde een gezonder voedingspatroon. Ik ben toen via via bij mijn persoonlijk dieet in Hoorn gekomen. Ik heb nu een... gezonder maar ook een reëel voedingspatroon die goed bij mij past. Ik ben er blij mee en het is makkelijk vol te houden. Ik mag evengoed nog lekkere dingen eten en daar ging het mij om! Het is geen dieet maar een levensstijl.lees meer
Ciske Van Stralen
Ciske Van Stralen
11:53 07 Jan 21
Zeker een aanrader! Een lange periode veel klachten gehad die mijn leven beheerste en met hulp en begeleiding van het... persoonlijk dieet ervan af gekomen. Hele fijne afspraken en goede hulp! Zeer tevreden.lees meer
Ingrid Semler
Ingrid Semler
14:52 04 Dec 20
Ik ben bij het persoonlijk dieet terecht gekomen via mijn cardioloog het was het laatste wat ik wou proberen ik had al... verschillende diëtiste geprobeerd zonder succes maar zij doen via bloedwaarden kijken wat jij persoonlijk beter kan doen bij mij kwam koolhydraat arm uit dus ik ben nu 5 mnd bezig en ben zeer zeer tevreden ben in omvang en gewicht al afgevallen het is goed vol te houden en kathinka oud is een hele aardige professionele vrouw en heel prettig in de omgang hele aardige vrouw een aanrader voor iedereen die wilt afvallen gr ingrid👍😁lees meer
Volgende beoordelingen

Hoorn I Kvk. nr: 71659005 I agb. code praktijk: 24004750 I agb. code persoonlijk: 24101665