Hoorn

Diëtist, Inge Marcelissen
AGB-Code: 24100447

Opgegroeid in Brabant, leerde ik al snel alles over het Bourgondische leven, altijd was er eten en ook altijd waren daar mijn buikklachten. Ik leerde leven met mijn buikklachten en werd dikker. Tot ik op een moment bedacht dat dit anders moest. Met gezond eten, veel groenten, geen suikerhoudende drank meer, viel ik af. Mijn buikklachten verdwenen zelfs!

Al vroeg leerde mijn lichaam mij dat (veel) suiker slecht is. Een studie tot diëtist volgde. Na mijn studie, miste ik de diepgang. Ik ben orthomoleculaire voeding gaan studeren, heb mij gespecialiseerd in darmproblemen (FODMaP-dieet) en koolhydraatbeperkt- eten. Door al deze opleidingen, denk ik vaak anders na dan de meeste diëtisten, vernieuwend, noemde een cliënt het laatst.

Veel van mijn cliënten noemen mij enthousiast, vinden het fijn dat ik bij een terugval niet boos op ze wordt, maar juist bemoedig om door te gaan. Ik ben betrokken bij jouw situatie, omdat ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een voedingspatroon te veranderen.

Mijn motto: samen bereiken wij jouw doel. Binnen Het Persoonlijke Dieet, sta jij centraal. Jouw plan, op basis van jouw bloedwaarden met een diëtist die net dat stapje verder gaat!

Naast mijn werk als diëtist, ben ik vaak te vinden op de dansvloer. Ik mag met trots melden dat ik tweevoudig Nederlands kampioen Ballroom-dansen ben. Sinds kort ben ik ´met pensioen´ en train ik andere koppels om beter te worden op de dansvloer. Als ik niet aan het dansen ben, sta ik rondjes te draaien in de keuken. Ik hou van de geur van vers gebak uit de oven. Vaak probeer ik een simpel recept zo gezond mogelijk te maken, dat deel ik dan weer graag met jou.


Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

3 dagen geleden

Het persoonlijke dieet

Sinds kort kan je je aanmelden voor de nieuwsbrief van Het persoonlijke dieet. De nieuwsbrief wordt niet wekelijks en ook niet maandelijks verstuurd. We gaan niet spammen!
We sturen een nieuwsbrief als er "NIEUWS" is, een verhaal van een cliënt dat wij willen delen, of als er bijv. een leuk item op de tv is geweest. Denk aan het item: Intermittent Fasting.

Via de website "homepages" kan je je eenvoudig aanmelden door jouw e-mail adres achter te laten.
hetpersoonlijkedieet.nl/

Fijn weekend!😄

Groetjes,
Mandy, Inge en Karina
Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

5 dagen geleden

Het persoonlijke dieet

We hebben eerder iets gepost op Facebook en binnenkort ook in de nieuwsbrief meer over Intermittent fasting.

Wij werken al enkele jaren met meerdere vormen van vasten. Het is zeer interessant!
Ook voor dit geldt dat het vooral belangrijk is dat er wordt gekeken naar de individue en wat passend is voor een korte en langere termijn.

Heb je de aflevering gezien? www.google.com/amp/s/zorgnu.avrotros.nl/amp/item/vasten-dokters-van-morgen-08-10-2019/
Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

7 dagen geleden

Het persoonlijke dieet

Eigen risico verbruikt? Pak je voordeel! De kosten van Darm, Diabetes en Leefstijlpakket wordt hierdoor minder! Maak dit jaar nog een vrijblijvende afspraak!

Maak een afspraak bij Inge of Mandy.
Hoorn (vlak bij het Dijklander ziekenhuis)/ Purmerend.
Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

7 dagen geleden

Het persoonlijke dieet

Wij sturen vanuit Het persoonlijke dieet elke week een motivatie e-mail naar al onze cliënten.

Deze week delen we tip met jullie.

Dit keer ging de tip over extra groenten koken voor de dag daarna. Dit geeft je energie en geen eindeloze discussies met jezelf.
Een extra pan op het vuur moet geen moeite kosten! Toch?

Probeer het eens😁
Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

1 week geleden

Het persoonlijke dieet

Karina werkt vanaf vandaag (7 oktober) weer wat uurtjes verspreid over de dag. De komende maanden worden weinig nieuwe intakegesprekken ingepland. Uiteraard kan je bij Inge en Mandy terecht!

✅Alle afspraken die nu staan gaan gewoon door.
Lees meerLees minder

Bekijk op Facebook

Openingstijden

Inge:
Dinsdag: 09.00 - 21.00
Donderdag: 09.00 - 21.00
Woensdag: 09.00 - 17.00
Telefoon: 06 - 30 23 57 00
Email: inge@hetpersoonlijkedieet.nl

Locatie

Geldelozeweg 31
1625NW Hoorn

Vrijblijvende intake

Het intakegesprek is vrijblijvend. U maakt kennis met de werkwijze van Het persoonlijke dieet en samen onderzoeken we of de werkwijze bij u past.

Bloedwaarden

Door middel van een doelgerichte bloedanalyse(s) worden mogelijk gezondheidsklachten en voedselintolerantie(s) opgespoord.

Voedingsplan

Op basis van het intakegesprek en onder andere uw bloedwaarden wordt uw persoonlijk voedingsplan samengesteld.