Het persoonlijke dieet Haarlem

06-39296119 / ruby@hetpersoonlijkedieet.nl

Het persoonlijke dieet is ook gevestigd in Haarlem. We ontvangen je hier graag voor begeleiding bij PCOS, het afvallen (overgewicht), diabetes type 2 en darmklachten. Op deze locatie in Haarlem kun je ook terecht voor leefstijlcoaching en hulp bij gedragsverandering bij diëtist Ruby Berkhof. Bekijk op deze pagina alle specialisaties van deze diëtist op locatie Haarlem en lees onderaan meer over het adres van de praktijklocatie.

Specialisaties:

  • Afvallen (overgewicht)
  • Darmherstel bij PDS, ziekte van Crohn en colitis ulcerosa
  • PCOS
  • Huidproblemen
  • Diabetes type 1 en 2
  • Vermoeidheidsklachten

Wist je dat het ook mogelijk is om een Engelstalig traject te volgen bij diëtist Ruby Berkhof?
 Je kunt daarbij ook kiezen voor online begeleiding.

Wil je meer over mij weten?

Diëtist Ruby Berkhof

Een persoonlijk voedingsplan op basis van jouw bloedwaarden. Leer welke voeding voor je werkt.

Onze diëtist in Haarlem

Ik ben Ruby Berkhof, diëtist, gevestigd in Haarlem. Mijn focus ligt op het identificeren van de onderliggende oorzaken van gezondheidsproblemen, zoals voedselintoleranties, hormonale onbalans en voedingstekorten. Mijn expertise omvat het behandelen van diverse aandoeningen, waaronder darmklachten (het prikkelbare darm syndroom, colitis ulcerosa of de ziekte van Crohn), huidproblemen (zoals eczeem), migraine, vermoeidheid, ontstekingsaandoeningen, overgewicht, hormonale problemen zoals PCOS, en diabetes type 1 & 2. Het geeft me veel voldoening om te zien dat klachten verminderen, en ik hecht veel waarde aan het bevorderen van een gezond lichaam, wat van invloed is op alle aspecten van het leven. Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Haarlem of online als je niet in de buurt woont.

Het persoonlijke dieet maakt een voedingsplan op basis van jouw bloedwaarden

Wij vinden dat iedereen een persoonlijk voedingsplan verdient en dat de standaardrichtlijnen niet zorgen dat jij je beter gaat voelen. Daarom maken wij bij Het persoonlijke dieet een voedingsplan op basis van jouw bloedwaarden.

Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij alleen met erkende laboratoria. Tijdens het intakegesprek kijken wij samen met jou welke bloedanalyse het beste bij jouw doelen en medische geschiedenis past, zodat we mede daarmee een effectief en persoonlijk voedingsplan op kunnen stellen.

Vrijblijvend informatief gesprek

Je maakt kennis met onze werkwijze en diëtisten, orthomoleculair- hormoon therapeuten. Samen bespreken we of onze werkwijze bij je past.

Bloedwaarden

Door middel van een doelgerichte bloedanalyse(s) worden onbekende gezondheidsklachten en voedselintolerantie(s) opgespoord.

Voedingsplan

Op basis van het intakegesprek en onder andere jouw bloedwaarden wordt jouw persoonlijk voedingsplan samengesteld.

Online traject

Ook bij het online traject is onze coaching net zo persoonlijk.

Trajecten

Ons gedreven team van HBO geschoolde diëtisten, orthomoleculair- en hormoon therapeuten kijken veel verder dan de standaardrichtlijnen. Wij werken op unieke wijze en denken altijd ‘out-of-the-box’. Elk traject; leefstijl – darmherstel – darm-fit en diabetes stemmen wij af op basis van jouw bloedwaarden, leefstijl en wensen.

Juist omdat wij veel tijd besteden aan het analyseren van jouw bloedwaarden en dit combineren met onze uitgebreide kennis stellen wij een haalbaar, uniek en persoonlijk voedingsplan op. Zodat ook jij met succes binnen 3-6 maanden jouw resultaat behaald. Wij zijn er voor jou!

Vergoeding

De trajecten worden meestal deels vergoed door de zorgverzekeraar onder diëtetiek (basisverzekering en mogelijk de aanvullende verzekering). Ik heb een contract met iedere zorgverzekeraar.

Lees meer over de vergoedingen op de pagina over vraag en antwoord voor zowel diëtetiek als orthomoleculaire therapie.

Openingstijden

Openingstijden en praktijklocatie Haarlem:

Van maandag t/m vrijdag. Door het spreekuur zijn wij telefonisch niet goed bereikbaar. Stel jouw vraag via de email.

Spreekuur op:
Maandag t/m donderdag: 09:00 – 19.00 uur

Via 9292 kun je zelf je route plannen naar de vestiging Haarlem, zowel met de auto, fietsend, lopend als met OV.

Haarlem Kvk. nr: 89407377 I