tafel

Wanneer is traject darm-fit voor jou geschikt?

Je hebt voorheen veel last gehad van je darmen en je gestel. Inmiddels heb je jezelf een gezonde leefstijl aangemeten, je sport en je eet bijvoorbeeld al gluten- of lactosevrij omdat je hebt ontdekt dat jouw lichaam hier beter op reageert. Daardoor weet je dat bepaalde voeding invloed heeft op een toename of afname van je (darm)klachten.

Toch blijf je nog (vage) klachten houden en heb je meer inzicht nodig. Bij Het persoonlijke dieet onderzoeken we of je bepaalde voedselintoleranties of voedselallergieën hebt (dit is niet dezelfde test die de huisarts of specialist kan uitvoeren) en geven we voeding- en supplementenadvies voor het herstel van jouw spijsvertering.

Wat wij vaak zien is dat bepaalde voedselgroepen worden uitgesloten, maar dat er niet is gewerkt aan het herstel van de spijsvertering en/of dat er eenzijdig wordt gegeten. Dit vergroot de kans op het ontwikkelen van nieuwe voedselintoleranties, overgevoeligheden en tekorten. Tijdens het darm-fit traject krijg je concrete voeding- en supplementenadvies voor het verbeteren van je spijsvertering.

Wanneer we laatste stukje van het darmherstel gaan oplossen door voedselintoleranties en voedselallergieën uit te sluiten, kunnen we de producten die mogelijk zijn geëlimineerd opnieuw herintroduceren om te kijken of je spijsvertering is verbeterd.

Mocht het laatste stuk van darmherstel niet in een voedselintolerantie of voedselallergie zitten, dan nemen wij jouw gehele eetpatroon nogmaals onder de loep. We kijken samen naar voedselcombinaties, enzymtekorten en de spijsvertering en bieden je een passend persoonlijk advies aan. Dit is het laatste stuk verandering in jouw leefstijl.

Investeer in jouw gezondheid. Je bent het waard!

Wil je je aanmelden of een gratis informatief gesprek?

Dit traject is voor jou geschikt wanneer je:

  • nog steeds een laag energieniveau hebt;
  • toch nog een opgeblazen gevoel ervaart;
  • nog maagzuur hebt of andere spijsverteringsklachten.

Dit doe je al optimaal:

  • je eet bewust;
  • je voedingspatroon bevat hoofdzakelijk onbewerkte en verse producten;
  • je herkent het belang van rustpauzes en werkt continue aan een gezond lijf.

Wat jij nodig hebt is nieuwe inzichten, duidelijke en concrete adviezen, het herstel van je spijsvertering en inzicht in eventuele (nieuwe) voedselintoleranties.

Wil jij nu met ons doorpakken en het laatste puzzelstukje in jouw darmherstel oplossen zodat je optimaal fit in je lichaam komt te zitten? Neem contact met ons op en wij helpen jou weer onbezorgd te genieten van jouw leven.

Basisverzekering dieetvergoeding

Vanuit de basisverzekering kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van ongeveer € 231,- per kalenderjaar.

Aanvullende verzekering dieetvergoeding / orthomoleculaire therapie

Er zijn aanvullende verzekeringen die extra dieetadvisering vergoeden. Dit kan betekenen dat je nog recht hebt op een extra vergoeding. Bij orthomoleculaire therapie wordt het wettelijk eigen risico niet aangesproken. Declaraties worden direct vergoed door de zorgverzekeraar vanuit (mogelijk) de aanvullende verzekering, kijk voor meer informatie op zorgwijzer.nl of in de polisvoorwaarden.

Je hebt geen doorverwijzing nodig van je huisarts om je aan te melden. Kom jij in aanmerking om een aanvullend bedrag terug te krijgen van de zorgverzekering? Kijk dan in de polisvoorwaarde of een verwijsbrief van de huisarts wel nodig is. 

britt-laske-fotografie-158-karina-en-lisa-min-min-6519ae9637af1

Darm-fit

3 maanden
2x 1-1 consult

Kosten voor dit pakket zijn € 470,-. Vanuit de basisverzekering kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van € 231,- per kalenderjaar (diëtist). Het bedrag wat dan overblijft:

€ 239,-