Ons team

De drive van Het persoonlijke dieet
Het is onze missie en tegelijkertijd drive om zoveel mogelijk mensen te helpen met het verminderen van lichamelijke klachten door middel van aanpassingen in de voeding & leefstijl. Hierbij doen we er alles aan om de hoeveelheid medicatie zoveel mogelijk te verminderen. Wij geloven er namelijk in dat jij je het vitaalste gaat voelen met onbewerkte voeding en een gezonde leefstijl die eventueel wordt aangevuld met volwaardige supplementen.

Een powerteam met ieder zijn eigen specialisatie
Met ons team aan diëtisten, orthomoleculair- en hormoontherapeuten ben je op het goede adres! We werken volgens dezelfde werkwijze en versterken elkaar met ieder zijn eigen specialisatie. Zo kun je bij ons terecht bij klachten en ziekten als: diabetes type 2, overgewicht, maagklachten, darmklachten, prikkelbare darm syndroom (PDS), voedselintoleranties, huidklachten en hormonale klachten. We helpen je ook graag met onverklaarbare klachten of als je de wens hebt om je leefstijl eens onder de loep te nemen. Daarbij heeft ons team die bestaat uit zeven enthousiaste en opgeleide vrouwen wekelijks een online meeting om casussen te bespreken. Iedere franchisenemer is opgeleid door Karina Schenk, diëtist en oprichter van HPD, en heeft ruime praktijkervaring opgedaan bij haar, voordat zij zelfstandig in de praktijk aan de slag gingen. Dit allen voor het beste resultaat!

lachen

Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en een groot netwerk
Iedere drie maanden komen we als team bij elkaar tijdens een teamuitje. Dit wordt als heel waardevol gevonden, omdat we op deze manier de samenwerking blijven versterken. We zijn open en eerlijk en delen veel met elkaar. Natuurlijk is dit ook ten goede voor jou als cliënt. Daarbij blijven we ons voeden met informatie over de nieuwste ontwikkelingen en volgen we nascholingen en opleidingen. Ons netwerk is ontzettend groot en wij werken graag met zorgprofessionals samen, zoals (orthomoleculair) huisartsen en specialisten. Dit maakt ons team zo krachtig en brengt fantastische resultaten met zich mee.

Goede resultaten met onze unieke aanpak
Onze aanpak is uniek en persoonlijk en hierdoor zijn de resultaten ontzettend goed. Er wordt altijd gestart met een uitgebreide bloedanalyse op o.a. voedselintoleranties, tekorten aan vitamines en algehele gezondheid. Wij vinden het namelijk belangrijk om een goed startpunt te hebben en geloven in meten = weten. Op basis van de resultaten van de bloedanalyse ontvang je een persoonlijk voedingsplan met praktische tips en tientallen recepten. Zo ga je aan de slag met de adviezen die helemaal gericht zijn op jou. Je kunt kiezen uit de volgende pakketten: Leefstijl, Diabetes, Darmherstel, Darm-Fit of een Online traject. De diëtist of therapeut helpt je bij een keuze die het beste bij jou past.

bank

Wij geven dat extraatje
De begeleiding van Het persoonlijk dieet gaat verder dan alleen een persoonlijk voedingsplan. We geven allemaal het extraatje dat hét verschil gaat maken. Cliënten kunnen lid worden van een besloten Facebookgroep en er worden regelmatig online Webinars georganiseerd waar je als client gratis aan deel kunt nemen. Een voorbeeld is een webinar over het leren lezen van etiketten en het maken van gezonde keuzes in de supermarkt. Na afronding van een persoonlijke traject mogen cliënten als ze vragen hebben altijd contact opnemen met ons. Daarbij is er ook een na-traject om de resultaten te behouden. Dit allemaal om samen met jou het beste resultaat te behalen. Heb je andere wensen? Dat is uiteraard ook bespreekbaar. Neem hiervoor contact met ons op.

Groeiend bedrijf met inmiddels zeven vestigingen in Noord-Holland
Het persoonlijk dieet blijft groeien vanwege de vraag van huisartsen en specialisten en interesse van diëtisten die willen werken met deze effectieve methode. Onze zeven franchisevestigingen zijn gevestigd in Andijk, Purmerend, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Hoogkarspel, Opmeer en Haarlem. Woon je verder weg of ga je liever niet de deur uit? Het is ook mogelijk om bij één van ons een online traject te volgen. Wat je klacht of wens ook is, het is altijd de moeite waard om kennis te maken. Een kennismakingsgesprek of intakegesprek is gratis en vrijblijvend. Wij ontmoeten je graag! 

Ons team

Karina Schenk

Diëtist en hormoontherapeut

Joyce Mossel

Diëtist, orthomoleculair – en hormoontherapeut

Kathinka Oud

Diëtist

Eva kater

Diëtist en hormoontherapeut

Lisa Jong

Diëtist

Ruby Berkhof

Diëtist

Yacintha Wever

Diëtist i.o