Purmerend

Karina Schenk

Even voorstellen

Ik ben Karina Schenk, HBO gediplomeerd diëtist sinds 2011 en ondernemer en bedenker van Het persoonlijke dieet.

In de afgelopen 6 jaar heb ik mij verdiept in verschillende dieetvormen om bij cliënten met overgewicht, darmproblemen en/of diabetes type 2 met een leefstijlverandering kwaliteit van het leven te verbeteren. Inmiddels heb ik 6 jaar ervaring op het gebied van het maken van koolhydraatbeperkte persoonlijke voedingsplannen op basis van bloedwaarden.

Ik ben een gedreven diëtist en out of the box denkend. Heb een luisterend oor voor cliënten en bijt mij vast in (onverklaarbare) casussen.

Openingstijden

Maandag: 13.00- 21.00
Dinsdag: 09.00 - 17.00
Woensdag: 09.00 - 17.30
Donderdag: 13.00 - 21.00


Door het spreekuur zijn wij telefonisch niet goed bereikbaar. Stel uw vraag via de email of via één van onze contactformulieren.

20160729_134911

Mandy Breure

Even voorstellen

Hi, mijn naam is Mandy Breure, Orthomoleculair Therapeut en Diëtist.

Ik ben iemand die sportief is en een passie heeft voor koken. In het dagelijks leven sta ik graag in de keuken en vind ik het interessant om te onderzoeken waar hedendaagse producten van zijn gemaakt en vandaan komen. Ik vind het een uitdaging om bewerkte producten uit de supermarkt te laten staan en maaltijden samen te stellen op basis van onbewerkte voedingsmiddelen, wat overigens veel makkelijker is dan je denkt. Een gezonde leefstijl bestaat uit veel meer dan alleen voeding. Ook slaap, beweging en ontspanning zijn van belang. Ik wil je laten ervaren dat voeding vóór je kan werken in plaats van tegen je!

Pakketten

Alle pakketten bieden u optimale coaching tijdens en na contactmomenten in de praktijk via een besloten Facebookgroep, wekelijkse motivatie e-mails en georganiseerde activiteiten. Heeft u tussendoor vragen of ervaart u een dip of een geluksmoment dan kunt u altijd bij ons terecht!

De diëtisten van Het persoonlijke dieet zijn out of the box denkend en werken niet volgens standaard richtlijnen.
Elk pakket zal daarom ook afgestemd zijn op onder andere uw bloedwaarden. Wilt u samen aan de slag? Kies dan voor een pakket dat bij uw situatie past.

De diëtist zal tijdens het vrijblijvende intakegesprek de pakketten met u doornemen!

BLF002_SF038

Vrijblijvende intake

Het intakegesprek is vrijblijvend. U maakt kennis met de werkwijze van Het persoonlijke dieet en samen onderzoeken we of de werkwijze bij u past.

Bloedwaarden

Door middel van een doelgerichte bloedanalyse(s) worden mogelijk gezondheidsklachten en voedselintolerantie(s) opgespoord.

Voedingsplan

Op basis van het intakegesprek en onder andere uw bloedwaarden wordt uw persoonlijk voedingsplan samengesteld.

Kom jij ons team versterken?

Help jij Nederland aan een gezondere leefstijl? Het persoonlijke dieet is op zoek naar ambitieuze diëtisten die aan de slag willen gaan met onze unieke succesvolle formule!

Wij zoeken franchisenemers