Darmhersteltraject

Meld je vandaag nog aan!

jaac

Wanneer is traject Darmherstel voor jou geschikt?

Hoogstwaarschijnlijk heb je al van alles geprobeerd om van jouw darmklachten af te komen. Je hebt diverse medisch specialisten gesproken en inmiddels heb je te horen gekregen “dat je hier mee moet leren leven”. Bij Het persoonlijke dieet geloven wij dat dit anders kan en dat ook jouw darmklachten (grotendeels) te herstellen zijn.

Wat wij vaak zien is dat klachten aan de darmen zijn ontstaan door een overgevoeligheid / voedselintolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen. Wij werken niet met ingewikkelde eliminatie diëten, maar gaan volgens onze bewezen methode aan de slag.

Binnen dit traject worden er door middel van een uitgebreide bloedanalyse mogelijke voedselintoleranties opgespoord. Hierna volgt een (kort) eliminatieproces volgens een persoonlijk voedingsplan (wat wij baseren op de uitkomsten van de bloedanalyse). Het elimineren van bepaalde voedingsstoffen kan tijdelijk of blijvend zijn, maar helpt vaak al binnen een paar weken de eerder onverklaarbare klachten te doen verminderen of zelfs verdwijnen!

Ervaar jij één of meerdere van de onderstaande klachten?

  • Darmklachten zoals obstipatie, diarree, opgeblazen gevoel, maagzuur en misselijkheid;
  • Onverklaarbare klachten zoals gewrichtspijn;
  • Gewichtsverlies en/of -toename zonder aanwijsbare oorzaak;
  • Darmziekten;
  • (Chronische) vermoeidheid;
  • Huidklachten;
  • Hoofdpijn en migraine;

Dan is het Darmherstel traject het aangewezen traject om je van deze klachten af te helpen en/of weer het gevoel van de controle over jouw lichaam terug te krijgen.

Basisverzekering dieetvergoeding

Vanuit de basisverzekering kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van ongeveer €185,- per kalenderjaar.

Aanvullende verzekering dieetvergoeding / orthomoleculaire therapie

Er zijn aanvullende verzekeringen die extra dieetadvisering vergoeden. Dit kan betekenen dat je nog recht hebt op een extra vergoeding. Bij orthomoleculaire therapie wordt het wettelijk eigen risico niet aangesproken. Declaraties worden direct vergoed door de zorgverzekeraar vanuit (mogelijk) de aanvullende verzekering, kijk voor meer informatie op zorgwijzer.nl of in de polisvoorwaarden.

Je hebt geen doorverwijzing nodig van je huisarts om je aan te melden. Kom jij in aanmerking om een aanvullend bedrag terug te krijgen van de zorgverzekering? Kijk dan in de polisvoorwaarde of een verwijsbrief van de huisarts wel nodig is. 

Investeer in jouw gezondheid. Je bent het waard!

Wil je je aanmelden of een gratis informatief gesprek?

stomach-3532098_640

Darmherstel +

12 maanden
8x 1-1 consult

Kosten voor dit pakket zijn € 735,-. Vanuit de basisverzekering kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van € 185,- per kalenderjaar (diëtist). Het bedrag wat dan overblijft:

€ 550,-

Aanvullende verzekering:
Er zijn aanvullende verzekeringen die extra dieetadvisering / orthomoleculaire therapie vergoeden. Dit kan betekenen dat je nog recht hebt op een extra vergoeding.

disease-4392164_640

Darmherstel

6 maanden
4x 1-1 consult

Kosten voor dit pakket zijn € 585,-. Vanuit de basisverzekering kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van € 185,- per kalenderjaar (diëtist). Het bedrag wat dan overblijft:

€ 400,-

Aanvullende verzekering:
Er zijn aanvullende verzekeringen die extra dieetadvisering / orthomoleculaire therapie vergoeden. Dit kan betekenen dat je nog recht hebt op een extra vergoeding.

"Het is weer leven i.p.v overleven!"

Uitleg pakket darmen

Fimmy vertelt

Aanmelden intake / informatief gesprek.

Mocht je nog vragen hebben vraag dan een informatief gesprek aan of stel je vraag via de e-mail: info@hetpersoonlijkedieet.nl