De bloedanalyse maakt een groot verschil voor het dieet op maat

Opmeer – De Andijkse Lisa Jong heeft sinds kort haar praktijk in Opmeer geopend.

“Van jongs af aan heb ik al een passie voor voeding. Ik ben opgegroeid in een agrarische en ondernemende familie. Na mijn opleiding en stages heb ik nog bij een praktijk gewerkt met hetzelfde principe. Nu was het tijd dat ik een plek vond waar ik zelf een vestiging kon openen. Omdat ik hier veel familie en vrienden heb wonen was de keuze snel gemaakt. Ik kon een mooie ruimte huren in dit gespecialiseerd zorg-bedrijvengebouw.”

‘De bloedanalyse maakt een groot verschil voor het dieet op maat’

Voel je weer fit en gezond

Diëtist Lisa Jong heeft voor dit speciale concept gekozen omdat het verder gaat dan de standaard richtlijnen. Soms hebben mensen vage of al jarenlange klachten waar geen oplossing voor is gevonden. “Door de bloedanalyse kan ik mogelijke tekorten en voedselintoleranties opsporen. Zo kan ik een voedingsadvies op maat geven met verrassende resultaten.” Hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol, overgewicht, darmproblemen, vermoeidheid en diabetes kan door een leefstijl verandering verholpen worden. Met blijvend resultaat! 

Persoonlijke aanpak

“Heel erg belangrijk vind ik dat je echt naar de persoon kijkt en daar samen een plan van aanpak mee maakt. Daar pas ik alles op aan, dan kan iemand het ook volhouden. Daarnaast geef ik heel goede coaching, het blijft niet bij de afspraak in de praktijk, maar je kunt altijd contact met mij opnemen. Als je het even heel moeilijk hebt of je zit met andere vragen. Het dieet is op een langere termijn gebaseerd, want het gaat erom dat je een andere blijvende levensstijl krijgt. Daar gaat tijd overheen, doormiddel van mijn motiverende positieve coaching is dat voor de cliënt heel goed vol te houden. Zij worden er alleen maar blij van.”

Bijzondere resultaten

“We hebben resultaten uit de praktijk dat dit principe echt heel erg goed werkt. Het concept ‘Het persoonlijk dieet’ bestaat al ruim vijf jaar. Ik vind het heerlijk om mensen op deze manier te mogen ondersteunen. Met een gezondere leefstijl wordt het leven van iemand ook weer veel leuker. Nieuwsgierig geworden?  vraag een gratis intakegesprek aan.”

Review:

“In oktober kwam ik op intakegesprek bij Het persoonlijke dieet. Mijn klachten waren vermoeidheid, geen energie, prikkelbaar en te zwaar. Ook het feit dat ik slaap apneu heb hielp niet mee natuurlijk. In november begonnen met het leefstijl traject, hierbij heb ik praktische adviezen gekregen en ook een aantal supplementen voorgeschreven gekregen omdat uit de bloedtest naar voren kwam dat ik te korten had. Mijn gewicht was 110 kilo bij aanvang en ik wilde dolgraag in ieder geval onder de 100 kilo komen. In het begin was het soms moeilijk, ik moest namelijk andere boodschappen doen, maar eigenlijk na een week of 4 was ik redelijk gewend aan mijn nieuwe leefstijl, met anders eten en drinken. Nu zo een 4 maanden later ben ik 11 kilo lichter! Dankzij de goede begeleiding van Lisa, voel ik mij een stuk beter, minder moe en prikkelbaar, en we gaan nog even door!”

Delen