Onmacht, dieetmoe en vaak grote teleurstellingen.

Dieetmoe

Al zolang ik mij kan herinneren ben ik aan het dieten. Met als resultaat een jarenlang jojo effect, wat in mijn situatie beter kan worden omschreven als diabolo effect. Dan weer 5 kilo eraf, 8 kilo erbij 10 kilo eraf, 15 kilo erbij en zo kan ik nog even door. Een terugkerend patroon wat zorgde voor onmacht, dieet moe en vaak grote teleurstellingen.

In april 2019 ben ik gestart bij “Het Persoonlijke Dieet”. In tegenstelling tot eerdere dieten ben ik niet minder, maar anders gaan eten. Een persoonlijk plan, afgestemd op mijn lichaam en leven. Juist dat was voor mij de sleutel tot succes!

Mijn grootste winst is dat ik al ruim een half jaar op een stabiel gewicht zit. Waarin ik veel eetgewoontes heb afgeleerd en voorzichtig een nieuwe leefstijl eigen heb gemaakt. Dat geeft vertrouwen! Ik voel mij fit, sport intensief en ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet. De 27 kilo die ik ben afgevallen til ik regelmatig op in de sportschool, dan kan ik echt niet geloven dat ik deze kilo’s elke dag met mij mee heb gedragen.

Ik ben Karina erg dankbaar voor haar prettige en gedreven begeleiding, ook al zegt ze dat je het zelf doet. Voor mij voelt het toch samen!

Marleen

Delen