Na jaren van lichamelijke problemen.

Voedselintoleranties

Na jaren van lichamelijke problemen, die door de reguliere geneeskunde werden bestempeld als het Prikkelbare Darm Syndroom in combinatie met het vermoeidheidssyndroom en na vele verschillende (alternatieve) behandelingen en diëten, ben ik bij Kathinka Oud van Het persoonlijke dieet terecht gekomen. Op het moment dat ik bij Kathinka terecht kwam had ik last van de volgende klachten: een lage belastbaarheid (lees alleen in staat om ’s ochtends actief te zijn), regelmatig hoofdpijn, slijmvliesklachten (geïrriteerde keel, brandend gevoel in mijn buik en op meerdere plekken huiduitslag) en een hoge spanning /stekende pijn in mijn buik. Een uitgebreid bloedonderzoek, wat in mijn ogen ten opzichte van mijn eerdere ervaringen met zorgverleners één van de grote meerwaarden van Het persoonlijke dieet is, bracht eindelijk de oorzaak van mijn klachten aan het licht. Ik had namelijk over de jaren heen meerdere voedselintoleranties ontwikkeld voor voedingsstoffen waarvan ik dat zeker niet verwachtte. Dankzij een duidelijk, op maat gemaakt voedingsplan en alle tussentijdse adviezen van Kathinka, was het voor mij zeer eenvoudig om deze voedingstoffen te elimineren. De effecten hiervan waren al snel te merken en inmiddels gaat het dusdanig goed dat ik nog maar met één voedselintolerantie rekening hoef te houden, ik klacht vrij ben en elke dag weer volop kan sporten. Ik ben Kathinka dan ook zeer dankbaar voor dit resultaat en ik gun iedereen, met wat voor klachten dan ook, een professional als haar.

Cliënt van diëtist Kathinka (foto)

Delen