Hypo’s

Insuline vrij en stabiele bloedwaarden.

Hallo ik ben Gre, 69 jaar en ik heb al 20 jaar diabetes type 2, spoot tot okt 2019 ruim 8 jaar insuline, hartproblemen en ik ben spierreuma patiënt enz.

Ik ben half oktober 2019 gestart met Het persoonlijke dieet. Mijn diëtist is een hele lieverd. Ze heeft voor mij 5 persoonlijke diëten gemaakt. Die wissel ik regelmatig af. Ten eerste is het fijn en lief dat de diëtist mij hierin steunt. Ik ben haar heel dankbaar en superblij met haar.

Door het dieet spuit ik geen maaltijd en langdurige insuline meer.

Ik voel mij blij, goed en ik heb hypo’s meer. Zo fijn!

Ik kan nu alles beter zoals wandelen dingen in huis doen. Als ik nu iets doe dan zweet ik veel minder. Dankzij met behulp, steun en begrip van het dieet en Karina.

Mijn gewicht thuis in oktober 2019 was 95 kg en bij Karina 91.8 kg. Nu (8 maanden later) is mijn gewicht al 6 weken stabiel en ik weeg nu 66.6 kg. Mijn gewicht zit tussen de 66.1 kg en 66.7 kg. Ik ben hier heel blij mee.

Eet nu na het warm eten extra volle yoghurt met noten. Overheerlijk!

Mijn man en kinderen zijn super trots op mij. Hoe mooi ik er nu uit zie. Ik ben zo blij met mijn gewicht en als ik er nog iets af wil. Dan lukt mij dat ook.

Ik hoop dat mijn ervaring jullie steunt en mee helpt om het vol te houden. Ik wens iedereen succes.

Lieve groetjes Gre.

Delen