Mijn doel was duidelijk

Jarenlang heb ik met verschillende klachten rondgelopen waar de huisarts en het ziekenhuis geen oplossing voor konden bieden.

Deze klachten beïnvloedde mijn leven dusdanig, dat ik er moedeloos van werd. Ik werd door mijn osteopaat gewezen op Het persoonlijke dieet. Na de site te hebben bekeken, heb ik een afspraak gemaakt voor een intake.

Mijn doel was duidelijk; van mijn klachten afkomen en wellicht ook wat afvallen. Omdat ik voor mijn gevoel verder vrijwel alles al had geprobeerd, was ik wel wat sceptisch. We zijn begonnen met een bloedonderzoek. De uitslagen van dit onderzoek lieten een aantal duidelijke intoleranties zien. Annemarie heeft een plan gemaakt, wat begon met deze intoleranties te elimineren. Dit gaf direct al resultaat. Door het volgen van een aangepast voedingsschema en de juiste supplementen te gebruiken, ben ik helemaal van mijn klachten afgekomen. Daarnaast ben ik in een halfjaar tijd bijna tien kilo afgevallen. Ik zou willen dat ik veel eerder bij Het persoonlijke dieet terecht was gekomen. 

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Delen