21 voedselintoleranties

“Cliënt Emma: “Ik ben nu klachtenvrij (tot ik per ongeluk toch iets eet waar ik niet tegen kan, maar dan weet ik hoe dat komt) en ik ben 15 kg afgevallen.

Dacht al 12 jaar dat ik Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS) had

Ik ben Emma, 40 jaar en dacht al 12 jaar dat ik prikkelbaar darm syndroom had. Nadat ik bij fysiotherapie en de osteopaat min of meer was vastgelopen in de behandeling (voor andere klachten) werd ik door de osteopaat doorgestuurd naar het persoonlijke dieet, met name Karina Schenk.

Ik ben nu klachtenvrij (tot ik per ongeluk toch iets eet waar ik niet tegen kan, maar dan weet ik hoe dat komt) en ik ben 15 kg afgevallen.

Ik had al jaren buikpijn en het gevoel van een bal ter grote van een vuist in mijn buik, mijn spieren waren allemaal verkrampt, ik had weinig energie en ik was neerslachtig. Daarnaast had ik ook behoorlijk wat overgewicht, al eerder verloren en weer terug gekregen (jojo). Ik koos voor het darm pakket.

Na bloedonderzoek bleek ik maar liefst 21 voedsel intoleranties te hebben. De grootste boosdoeners: gluten en koemelk. Met hulp van Karina leerde ik omgaan met deze, toch wel, wereldverschuiving. Ik heb een compleet nieuw voedingspatroon, dat voor mij goed vol te houden is. Ik leerde zelf weekplannen maken, creatief met recepten omgaan en had veel steun ook aan de facebook groep waarin men successen, dips, tips en recepten uitwisselt.

Door Corona was het niet altijd mogelijk elkaar fysiek te ontmoeten, maar ook de telefonische consulten en het beeldbellen waren goede contactmomenten. Karina, bedankt voor de zet in de juiste richting, nu kan ik zelf verder.

Emma.

“Cliënt Emma: “Ik ben nu klachtenvrij (tot ik per ongeluk toch iets eet waar ik niet tegen kan, maar dan weet ik hoe dat komt) en ik ben 15 kg afgevallen.
“Cliënt Emma: “Ik ben nu klachtenvrij (tot ik per ongeluk toch iets eet waar ik niet tegen kan, maar dan weet ik hoe dat komt) en ik ben 15 kg afgevallen.

Delen

“Cliënt Emma: “Ik ben nu klachtenvrij (tot ik per ongeluk toch iets eet waar ik niet tegen kan, maar dan weet ik hoe dat komt) en ik ben 15 kg afgevallen.
“Cliënt Emma: “Ik ben nu klachtenvrij (tot ik per ongeluk toch iets eet waar ik niet tegen kan, maar dan weet ik hoe dat komt) en ik ben 15 kg afgevallen.
“Cliënt Emma: “Ik ben nu klachtenvrij (tot ik per ongeluk toch iets eet waar ik niet tegen kan, maar dan weet ik hoe dat komt) en ik ben 15 kg afgevallen.
“Cliënt Emma: “Ik ben nu klachtenvrij (tot ik per ongeluk toch iets eet waar ik niet tegen kan, maar dan weet ik hoe dat komt) en ik ben 15 kg afgevallen.