Lisa Jong

Vestiging Andijk

Lisa Jong
Diëtist i.o

Mijn naam is Lisa Jong. Momenteel ben ik bezig met mijn laatste jaar aan de opleiding ‘Voeding en Diëtetiek’ in Amsterdam.

Ik ben tijdens mijn studie zoekende geweest naar wat het beste bij mij past in de diëtetiek. Nadat ik verschillende kanten  had gezien en bij Het persoonlijke dieet terecht kwam wist ik het direct, hier wil ik als diëtiste in opleiding verder groeien!

Wat ik interessant vind aan Het persoonlijke dieet is dat er geen standaard adviezen worden gegeven, maar dat er echt gekeken wordt naar wat iemand persoonlijk nodig heeft. Ik ben daarom ook enthousiast dat ik kan mededelen dat ik de komende tijd te zien zal zijn bij Het persoonlijke dieet en mijzelf hier verder mag ontwikkelen als diëtiste.

Naast voeding ben ik ook erg geïnteresseerd in leefstijl. Tijdens mijn studie heb ik me hier al in verdiept, maar in de toekomst zou ik hier nog veel meer over willen leren.

Voor nu kijk ik uit naar een leerzame tijd bij Het persoonlijke dieet.

FacebookInstagram

Wil je meer bereiken en meer weten over wat wij van Het persoonlijke dieet voor jou kunnen betekenen? Klik door naar onze trajecten en kies voor een traject op maat.