Annemarie Kok

Vestiging Hoogkarspel

Annemarie Kok
Orthomoleculair Therapeut

Missie

Mijn missie is om gezond en krachtig oud te worden, zonder klachten en gebreken, om zo optimaal te kunnen genieten van het leven. Ik wil jou inspireren, motiveren en goed laten voelen! Voeding is hierin een belangrijke pijler. Ik wil je laten zien dat voeding vóór je kan werken, in plaats van tegen je.
Ik bekijk het lichaam holistisch – dat wil zeggen dat alles met elkaar samenhangt en ik dit ook zo benader. Daarom kijk ik ook met jou – naast de hoofdpijler voeding- naar ontspanning, mind-set, bioritme, beweging en of je supplementen ter aanvulling kunt gebruiken.

Persoonlijk

Mijn naam is Annemarie Kok en altijd al ben ik geïnteresseerd geweest in het menselijk lichaam en hoe complex deze is! Wat kunnen bijvoorbeeld bloeduitslagen en lichaamsvochten zeggen over de status van ons lichaam? Door deze grote interesse besloot ik de opleiding ‘Medische Laboratoriumtechniek’ te gaan studeren. Na deze opleiding ben ik jarenlang werkzaam geweest in een ziekenhuislaboratorium, als bio-medisch analist.

In de loop der jaren is mijn interesse in het menselijk lichaam, en zo ook wat voor effect voeding kan hebben op je lichaam, blijven groeien. Hoe kan voeding vóór je werken in vele gevallen van ziekte of een aandoening? Ik heb daarom naast mijn werk verschillende HBO opleidingen gevolgd, zoals: voedingsdeskundige, medische basiskennis, orthomoleculaire therapie en orthomoleculaire voeding- en suppletie.

Visie

Jouw lichaam kan uit balans geraakt zijn door overgewicht, andere lichamelijke- of mentale klachten. Om te zorgen dat jouw lichaam weer in balans komt, is het zaak om te kijken naar de oorzaak van de klacht(en). Er zijn vele soorten pillen en poeders op de markt welke de klachten deels onderdrukken en wat maar tijdelijk werkt. Ik ga vol enthousiasme en met nieuwsgierigheid aan de slag om de oorzaak van jouw klachten in kaart te brengen. Zodat we deze kunnen aanpakken bij de bron en jouw lichaam weer terug in balans komt. Ik kan je ook zeker begeleiden als je preventief wilt werken aan een gezondere toekomst voor jou (en je gezin).

Graag begeleid ik jou in een traject welke voor jou het meest passend is, hierbij houd ik rekening met jouw wensen en patronen, zodat we samen een persoonlijk plan maken – en je hier de rest van je leven plezier van hebt.

FacebookInstagram

Wil je meer bereiken en meer weten over wat wij van Het persoonlijke dieet voor jou kunnen betekenen? Klik door naar onze trajecten en kies voor een traject op maat.