Nienke Vink

Vestiging Andijk

Nienke Vink
Diëtist i.o

Even voorstellen:

Hallo! Mijn naam is Nienke Vink en ik ben op dit moment bezig met het derde jaar van de opleiding Voeding en Diëtetiek. Toen ik op de website van ‘Het Persoonlijke Dieet’ terecht kwam, wist ik het meteen: ‘Daar wil ik meer over weten’. Het spreekt mij erg aan dat er tijd wordt genomen om een persoonlijk plan te maken dat er voor ieder persoon anders uit kan zien. Nu ik eindelijk toe ben aan mij stageperiode, kan ik vol enthousiasme meedelen dat ik de komende tijd regelmatig te zien zal zijn naast de andere diëtisten van HPD.

Naast voeding ben ik ook erg geïnteresseerd in andere factoren die van invloed zijn op de gezondheid. Op dit moment volg ik naast mijn studie nog een cursus voor de wandelbootcamp, die ik vanaf begin dit jaar geef in mijn woonplaats Hippolytushoef. In de toekomst zou ik mij graag nog meer verdiepen in de invloed van slaap, ademhaling en andere factoren die van invloed zijn op de gezondheid, om mensen zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden bij het werken aan hun gezondheid. Maar voor nu ben ik klaar voor een leerzame tijd bij Het Persoonlijke Dieet.

Groetjes Nienke

FacebookInstagram

Wil je meer bereiken en meer weten over wat wij van Het persoonlijke dieet voor jou kunnen betekenen? Klik door naar onze trajecten en kies voor een traject op maat.