Karina Schenk

Diëtist

Ik ben Karina Schenk, HBO gediplomeerd diëtist sinds 2011 en ondernemer en oprichtster van Het persoonlijke dieet en Mijn Meting. 

Ik ben 4 jaar actief geweest bij het groepsprogramma van ‘Keer Diabetes 2 Om’ van Voeding Leeft. Mijn eigen ervaringen met de gezondheidszorg staan in 2 boeken beschreven. Naast het spreekuur geef ik voorlichtingen aan diverse bedrijven en verzorg ik PMO’s (Periodiek Medisch Onderzoek). 

Op de middelbare school wist ik het al; ik wil meer leren over voeding & gezondheid en mensen hier in coachen. Vanaf dat moment begon mijn waardevolle reis en werd mijn doorzettingsvermogen op de proef gesteld. Wat was ik blij dat ik na 12 jaar leren mijn diploma tot HBO diëtist ontving.

9 jaar terug begon mijn volgende reis en ontdekte ik verschillende dieetvormen. Ik vroeg mij steeds af hoe kan ik mijn cliënten écht helpen? Voor mij voelde het niet goed om bij mijn cliënten met overgewicht, darmproblemen en/of diabetes type 2 één en dezelfde interventie in te zetten.
Ik wil door leefstijlverandering jouw kwaliteit van leven verbeteren. Inmiddels heb ik alweer 9 jaar ervaring op het gebied van het maken van koolhydraatbeperkte persoonlijke voedingsplannen op basis van bloedwaarden en behaal ik spectaculaire resultaten met mijn cliënten. Ben jij er ook klaar voor?

Ik ben een gedreven diëtist, ik heb een luisterend oor en bijt mij vast in (onverklaarbare) casussen. Ik denk met jou mee zodat jij je beter in je vel gaat voelen.

Britt Laske Fotografie 007 (portret Karina)-min-min

Social media

Je kunt mij en het team op meerderen sociale platformen volgen. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en acties? Aboneer je dan op één van onderstaande platformen. 

Meer over mij

Het boek ik ben geen man! Het sluipt erin, als een dief in de nacht… Steeds vaker denk je “Klopt dit wel? …

Omdat ik zelf een lange zoektocht heb gehad vanwege onverklaarbare darmklachten besloot ik mijn verhaal en ervaringen te delen waarmee ik mensen …

Tijdens de opleiding was mijn droom een stage in het buitenland. Vanwege mijn eigen darmproblemen was dit toen niet mogelijk. Maar de …