Het persoonlijke dieet maakt een voedingsplan op basis van jouw bloedwaarden

Wij vinden dat iedereen een persoonlijk voedingsplan verdient en dat de standaardrichtlijnen niet zorgen dat jij je beter gaat voelen. Daarom maken wij bij Het persoonlijke dieet een voedingsplan op basis van jouw bloedwaarden.

Omdat kwaliteit bij ons voorop staat, werken wij alleen met erkende laboratoria. Tijdens het intakegesprek kijken wij samen met jou welke bloedanalyse het beste bij jouw doelen en medische geschiedenis past, zodat we mede daarmee een effectief en persoonlijk voedingsplan op kunnen stellen.

Wil je je aanmelden of
een gratis informatief gesprek?

Voedingsplan

Op basis van het intakegesprek en onder andere jouw bloedwaarden wordt jouw persoonlijk voedingsplan samengesteld.

Bloedwaarden

Door middel van een doelgerichte bloedanalyse(s) worden onbekende gezondheidsklachten en voedselintolerantie(s) opgespoord.

Online traject

Ook bij het online traject is onze coaching net zo persoonlijk.


Gratis informatief telefonisch gesprek

Je maakt kennis met onze werkwijze en de diëtist / orthomoleculair therapeut. Samen bespreken we of onze werkwijze bij je past.

Ons traject

Tijdens ons traject leer je al binnen 3 maanden alles over jouw bloedwaarden: je leert welke voeding bij je past, hoe jij jouw leefstijl duurzaam kan veranderen (en dus niet voor even) en daarnaast ben je welkom bij al onze (online) activiteiten.

Op deze wijze hebben wij al duizenden cliënten begeleid naar een gezondere leefstijl. Zij:

  • Ervaren geen darmklachten meer en voelen zich energierijk. Trajecten: darmherstel en darm-fit met een voedselintolerantietest.
  • Hebben diabetes type 2 omgekeerd en gebruiken minder of geen medicatie meer. Traject: diabetes met een uitgebreide bloedanalyse met bloedwaarden die veelal niet worden meegenomen tijdens de controle bij de huisarts/specialist.
  • Zijn blijvend 10-20 kilo afgevallen dankzij een duurzame leefstijlverandering die wel bij hun past. Traject: leefstijl met een bloedanalyse om vitamines, hormonen en de algehele gezondheid in kaart te brengen.

Wist je dat? Wij niet werken met pillen, shakes of maaltijdvervangers. Wij hebben in de praktijk bewezen dat onbewerkte en de voor jou juiste voeding namelijk (veel beter) werkt en bijdraagt aan een gezonder lichaam.

Investeer in jezelf met een voedingsplan op basis van jouw bloedwaarden. Je bent het waard!

Trajecten

Ons gedreven team van HBO geschoolde diëtisten, hormoontherapeuten en orthomoleculair therapeut kijken veel verder dan de standaardrichtlijnen. Wij werken op unieke wijze en denken altijd ‘out-of-the-box’.

Elk traject; leefstijl – darmherstel – darm-fit – (zwangerschaps)diabetes, stemmen wij af op basis van jouw bloedwaarden, leefstijl, medische achtergrond en (dieet)wensen.

Juist omdat wij veel tijd besteden aan het analyseren van jouw bloedwaarden en dit combineren met onze uitgebreide kennis stellen wij een haalbaar, uniek en persoonlijk voedingsplan op. Zodat ook jij met succes binnen enkele maanden jouw resultaat behaald!

Tijdens het traject ontvang je van ons coaching door:

Persoonlijke 1-op-1 coaching in de praktijk of via video call. Daarnaast bieden wij ook:

  • een besloten Facebookgroep;
  • gratis webinars;
  • maandelijkse inspiratiemail;
  • snel antwoord op al jouw vragen.
  •  

Vergoeding

zorgverzekeraars voor dieetadvisering bij

Het persoonlijke dieet

Over ons
Bloedwaarden

Een persoonlijk voedingsplan op basis van jouw bloedwaarden. Leer welke voeding voor jou werkt.

Leefstijl

Diabetes

Darmherstel

Darm-fit

Kom jij ons team versterken?

Help jij Nederland aan een gezondere leefstijl? Het persoonlijke dieet is op zoek naar ambitieuze HBO geschoolde diëtisten en orthomoleculaire therapeuten die een franchise willen starten. Wij gaan onze succesvolle formule uitbreiden!