Breng hormonen in balans, behaal uw streefgewicht
en verbeter uw gezondheid

 • Een koolhydraatbeperkt voedingsplan voor een fit lichaam en gezonde geest.
  Alles heeft met elkaar te maken. Het lichaam is net een orkest, alles moet met elkaar in verbinding staan voordat er een mooi muziekstuk klinkt. Wanneer de dirigent de juiste informatie doorspeelt zal de muziek als een prachtig geheel klinken. Dit is vergelijkbaar met de rol die voeding heeft op het hormoonsysteem. 

  Door de juiste voeding kunt u, uw hormonen in balans brengen. 
  Iedereen is uniek en krijgt een persoonlijk voedingsplan! 


Klik hier voor de flyer

 

 • Het persoonlijke dieet: 
  Mijn cliënten verliezen gemiddeld 10-20 kilo in 3 maanden, zonder shake's, pillen en maaltijdvervangers.  Daarnaast zijn er in de afgelopen jaren spectaculaire resultaten behaald bij mensen met darmproblemen en diabetes type 1 & 2.  

  Uw persoonlijke koolhydraatbeperkte voedingsplan wordt samengesteld op basis van uw bloedwaarden, doelen, wensen en uw gezondheid. U kunt hierdoor zelfs bereiken dat u minder of geen medicatie meer nodig heeft voor de regulatie van de bloedsuiker, bloeddruk en/of het cholesterol en darmproblematiek.

  Een voedingsplan met als resultaat een gezonde leefstijl!


Klik hier om te kijken wat het
persoonlijke dieet u kan bieden!

 

 •  Voedingsadvies op maat:
  Persoonlijke begeleiding, bereikbaar via de e-mail, leerzame (eet) oefeningen in de praktijk, georganiseerde activiteiten en persoonlijke specials. kunnen er voor zorgen dat u grip op uw eetpatroon krijgt. Door hier samen mee aan de slag te gaan worden uw streefdoelen bereikt. Tijdens het traject van minstens een half jaar krijgt u méér dan alleen voedingsadvies. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op!